Selecteer een pagina

Evenement

Contact

Schoonmaken na evenement

Schoonmaakbedrijf in Den Haag inschakelen na een evenement? Salazar Bedrijfsdiensten zet zich graag voor u in. U kent het wel: de grond is bezaaid met plastic bekertjes en voedselresten. Een complete zee van troep. U heeft al een druk festivalweekend achter de rug, hebt geen zin om het zelf op te ruimen, maar wil ook geen boete krijgen voor het vervuilen van de openbare ruimte. Schakel dan Salazar Bedrijfsdiensten in. Wij zorgen er tijdens het festival voor dat de toiletten schoon zijn, het toiletpapier wordt aangevuld en dat na het evenement de boel weer schoon is. Dat is de kracht van Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Den Haag.

Schoonmaak van restaurantkeukens

Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag valt ook in te zetten voor het schoonmaken van professionele keukens. Lijkt het onmogelijk om uw fornuis, afzuigkap of oven nog vetvrij te krijgen? Krijgt u de vloer maar niet meer schoon? Of zijn er schoonmaakproblemen met het aanrecht of de koeling? Wij helpen u met het reinigen van dergelijke viezigheid. Salazar Bedrijfsdiensten komt graag bij u langs om te zien wat er aan de hand is en gaat na een akkoord voor een offerte voor u aan de slag. Zodat uw keuken weer blinkend schoon is na een bezoekje van Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Den Haag.

Matras schoonmaken voor hotels en kinderdagverblijven

Matrassen in hotels en kinderdagverblijven worden in hoog tempo door veel verschillende mensen beslapen. Er blijven veel huidschilfers, stof en vocht in hangen. Daarnaast kunnen er schimmels en bacteriën in leven. Daarom is regelmatige reiniging van matrassen van groot belang. Bij Salazar Bedrijfsdiensten zorgen we ervoor dat uw matrassen schoon blijven. Dat is prettig om de vuiligheid eruit te halen, maar zo hebben uw allergische klanten ook minder last van bijvoorbeeld huisstofmijt. Al met al profiteren hotelgasten en kinderen er dus enorm van als een matras regelmatig wordt schoongemaakt. Wij doen dit uiteraard graag met ons schoonmaakbedrijf in Den Haag.

Schoonmaken na evenement in Den Haag?

Salazar Bedrijfsdiensten is u graag van dienst! Ook voor het reinigen van keukens en matrassen kunt u ons inschakelen.
Neem voor meer informatie nu contact op met ons schoonmaakbedrijf in Den Haag!

070-2042623

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

contact@schoonmaakbedrijf-den-haag.nl