Selecteer een pagina

Over

Contact

Salazar Bedrijfsdiensten na 25 jaar nog steeds aan top

Salazar Bedrijfsdiensten is in 1995 begonnen als familiebedrijf en is in 2003 overgenomen door opvolger C.B. Salazar. In al die jaren proberen we aan de top te blijven van schoonmaakbedrijven in Den Haag en omgeving. Dat lukt; in al die jaren hebben we dan ook een aardig vaste klantenkring opgebouwd. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schoonmaakwerkzaamheden en zijn daardoor breed inzetbaar: van het schoonmaken van kantoren met twintig werkplekken tot het opruimen van evenemententerreinen. Daarnaast zetten we ons ook in bij het reinigen van matrassen in hotels en kinderdagverblijven, schoonmaken van professionele keukens en het reinigen van vloeren. Doordat wij geen overhead hebben, kunnen we voordelige tarieven rekenen zodat u nooit te veel betaalt bij ons schoonmaakbedrijf in Den Haag.

Werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag

Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Den Haag, gaat graag met u in gesprek. Dat begint al bij het eerste intakegesprek om te zien welke werkzaamheden er van ons worden verwacht. Op basis van de schoon te maken ruimte, de frequentie, het aantal uren en schoonmaakactiviteiten, krijgt u een scherpe offerte en schoonmaakprogramma. Na akkoord gaan we aan de slag. Iedere maand wordt gecontroleerd of alles nog naar wens verloopt. Ook proberen we op nieuwe zaken in uw bedrijf in te spelen. Wij werken overigens met professionele schoonmaakproducten die voor 100 procent biologisch afbreekbaar zijn. We maken dus niet alleen goed, maar ook op een verantwoordelijke manier schoon bij Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Den Haag.

10 keer Salazar Bedrijfsdiensten in Den Haag

9

Verantwoordelijk

9

Punctueel

9

Betrouwbaar

9

Zeer ervaren

9

Professioneel

9

Afspraak is afspraak

9

Betaalbaar

9

Flexibel

9

Maatwerk

9

Veelzijdig

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Bij Salazar Bedrijfsdiensten vertellen we er graag meer over! Neem contact op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen met ons schoonmaakbedrijf in Den Haag.

070-2042623

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

contact@schoonmaakbedrijf-den-haag.nl