Selecteer een pagina

Schoonmaakbedrijf Delft

Contact

Salazar Bedrijfsdiensten na 25 jaar nog steeds aan top

Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Delft, is in 1995 begonnen als familiebedrijf. In al die jaren blijven we aan de top staan van schoonmaakbedrijven in Delft en omgeving. Sinds die tijd hebben we dan ook een behoorlijk vaste klantenkring opgebouwd. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schoonmaakwerkzaamheden. Op die manier zijn we voor allerlei verschillende werkzaamheden inzetbaar: van het schoonmaken van kantoren tot het opruimen van festivalterreinen. Voor het reinigen van matrassen, schoonmaken van restaurantkeukens en het reinigen van vloeren valt Salazar Bedrijfsdiensten ook in te huren. Doordat wij amper overhead hebben, kunnen we voordelige tarieven rekenen. Zo betaalt u nooit te veel bij ons schoonmaakbedrijf in Delft.

De werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Delft

Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Delft, begint altijd met een gesprek. Op die manier kunnen wij u maatwerk leveren. Tijdens het intakegesprek horen we welke werkzaamheden worden verwacht. Op basis van het vloeroppervlak, de frequentie, het aantal uren en schoonmaakactiviteiten, krijgt u een scherpe offerte en het schoonmaakprogramma. Na akkoord gaan we aan de slag. Iedere maand controleren we of alles nog volgens schema gaat. Ook spelen we in op ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Bij onze schoonmaakwerkzaamheden maken we gebruik van professionele schoonmaakproducten die voor 100 procent biologisch afbreekbaar zijn. We maken dus niet alleen goed, maar ook op een milieubewuste manier schoon bij Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Delft.

Dit is Salazar Bedrijfsdiensten in Delft

9

Verantwoordelijk

9

Punctueel

9

Betrouwbaar

9

Professioneel

9

Afspraak is afspraak

9

Betaalbaar

9

Flexibel

9

Maatwerk

9

Veelzijdig

9

Zeer ervaren

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Delft?

Bij Salazar Bedrijfsdiensten vertellen we er graag meer over! Neem contact op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen met ons schoonmaakbedrijf in Delft.

070-2042623

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

contact@schoonmaakbedrijf-den-haag.nl