Selecteer een pagina

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Contact

Ervaren schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Ervaren schoonmaakbedrijf in Zoetermeer, dat veelzijdig is en betaalbaar. Dat is Salazar Bedrijfsdiensten. Ons schoonmaakbedrijf is namelijk in 1995 opgericht en voert diverse schoonmaakklussen uit voor een goede prijs. Het schoonmaken van kantoren is een van onze taken, maar we doen meer. Zo reinigt Salazar Bedrijfsdiensten matrassen, poetsen we keukens en ruimen we onder andere parken op na festiviteiten. Daarnaast doen we klussen als het reinigen en in de was zetten van vloeren en werken wij met een gespecialiseerd bedrijf samen voor gevelreiniging en glasbewassing. Met Salazar Bedrijfsdiensten zijn we dus eigenlijk gespecialiseerd in alle facetten het schoonmaken met ons schoonmaakbedrijf in Zoetermeer.

Voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Ons schoonmaakbedrijf in Zoetermeer inschakelen levert verschillende voordelen op. Uw werknemers komen dankzij de goede aanpak van Salazar Bedrijfsdiensten dagelijks op een goed schoongemaakt kantoor. Regelmatig schoonmaken op een kantoor vermindert dan ook het ziekteverzuim. Ook hebben mensen minder last van allergieën. In Nederland zijn werknemers vaak niet blij als ze zelf schoon moeten maken, omdat ze daar in eerste instantie ook niet voor zijn aangenomen. Wij doen dit dagelijks en kunnen het efficiënt en grondig doen. Een ander voordeel is het voorkomen van inbraken. We zijn namelijk veelal na werktijd actief, sinds 1995 is een inbraak al een aantal keer verijdeld. Het is dus een goede zet om Salazar Bedrijfsdiensten, schoonmaakbedrijf in Zoetermeer in te huren!

10 redenen om te kiezen voor Salazar Bedrijfsdiensten in Zoetermeer

9

Verantwoordelijk

9

Punctueel

9

Betrouwbaar

9

Professioneel

9

Afspraak is afspraak

9

Betaalbaar

9

Flexibel

9

Maatwerk

9

Veelzijdig

9

Zeer ervaren

Goed schoonmaakbedrijf in Zoetermeer gezocht?

Dan hoeft u niet verder te zoeken! Salazar Bedrijfsdiensten is opgericht in 1995 en staat nog altijd in de top van schoonmaakbedrijven. Meer weten? Neem dan nu contact op met Salazar Bedrijfsdiensten voor een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer.

070-2042623

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

contact@schoonmaakbedrijf-den-haag.nl